Home / Event Services / Een kijkje in bruiloftcatering

Een kijkje in bruiloftcatering

Het kiezen van uw bruiloftscater kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel om uit te kiezen en het is belangrijk om een ​​goede beslissing te nemen voor zo’n belangrijk onderdeel van uw bruiloft. Catering is vaak de grootste kostenpost, maar vergeet niet dat het meer omvat dan het voeden van uw gasten.

Bovendien is het onze taak niet alleen om een ​​geweldige en memorabele maaltijd te bieden, maar ook om de tijdlijn en belangrijke punten voor de receptie te beheren. Een goede cateraar draagt ​​tijdens het planningsproces de visie van uw evenement met een beste  Buffet catering menu. We binden alle stukken op een samenhangende manier, van menu- en drankontwerp tot keuzes in linnenkleuren en texturen tot glaswerk en porseleinpatronen.

Hier zijn alle onderdelen die we beheren.

  • We kunnen (of uw bruiloftsplanner of locatie kunnen) het lay-outontwerp voor uw evenement verzorgen of u adviseren over tafelafmetingen, evenals ontwerpgebieden van een cocktaillounge om tafelschikking van tafels te combineren.
  • We helpen bij het plannen en adviseren over tijdlijnen en gebeurtenisstroom. Hoe lang moeten we toewijzen voor het avondeten? We hebben dekking.
  • Wij bestellen en beheren alle verhuur, huurupdates, coördineren leveringen en ophalen van huur.
  • Aan elk evenement wordt een hoofd of aanvoerder toegewezen wiens taak het is om ons personeel en de tijdlijn van het evenement te beheren. Ze zijn essentieel voor het succes van een evenement op de dag. Onze deskundige medewerkers zullen de tafels, stoelen, beddengoed, bestek, glaswerk en borden opzetten, beheren en afbreken. Bovendien zullen ze gasten van het ene naar het andere aspect overbrengen. Bijvoorbeeld van de ceremonie tot het cocktailuurtje tot het avondeten, tot toast, cake snijden en het afterparty.

Buffet catering menu

  • Wij beheren drankendiensten, ongeacht of u deze aanbiedt of niet.
  • Dan is natuurlijk het menu. Dat is duidelijk ons ​​favoriete onderdeel. We werken graag met koppels aan wat ze leuk vinden, niet leuk vinden, voor ogen hebben en ‘moeten’ hebben op hun bruiloft. Hier kunnen we onze creativiteit laten stralen. Door uw menu aan te passen, kunnen we het menu personaliseren. Lahore Catering biedt vele opties; Passed Hors d’Oeuvres, Stationary Hors d’Oeuvres, Food Stations, Chef Chef Interactive Stations, Buffets, Thema-buffetten, Family Style en Plated Service. Of het nu gaat om een ​​Stiens, eten uit de hele wereld of brunch voor het diner, Lahore Catering helpt u om uw receptie uniek te maken!

“Het is verstandig om referenties te controleren, te bellen en eigen due diligence te doen. Vertrouw niet alleen op wat de cateraar je vertelt, of wat hun geselecteerde referenties je vertellen, of wat de Interwebs zeggen … doe wat extra werk om ervoor te zorgen dat je het rechte verhaal krijgen.

Verzekering

Elke cateraar met wie we spraken, noemde verzekeringsdekking ‘een gegeven’ voor cateraars, en u wilt zeker niet juridisch aan de haak blijven voor wat toezicht of ongeval dat de schuld was van uw cateraar.

“Elk gerenommeerd cateringbedrijf heeft een aansprakelijkheidsverzekering.” Als dat niet het geval is, is dit absoluut een rode vlag. Dit soort verzekering beschermt hen en voorkomt dat u te maken krijgt met een verhaal als er iets zou gebeuren en ze niet goed verzekerd waren. ”

Een ervaren chef-kok en keukenpersoneel

Verrassend genoeg is het mogelijk dat een horecabedrijf al zo lang niet zo kritisch is bij het selecteren van een geweldige cateraar als je misschien denkt.

“Tijdsduur in de horeca betekent niet noodzakelijkerwijs in geweldige en smakelijke gerechten,”. “De achtergrond en ervaring van de chef-kok kan belangrijker zijn dan de eigenaar van het bedrijf dat prijzen op de plank heeft liggen. Het zijn de chef-kok, sous chef-kok en keukenpersoneel die vaak de deal sluit. ”

En wanneer weet je dat je de juiste cateraar hebt gekozen? Zoals Christine Courtney-Myers het kort en bondig verwoordt: “Wanneer een cateraar bereid en in staat is om elegant en vakkundig uw gasten te verrassen en te verrassen door mooi, lekker en avontuurlijk eten te leveren met geweldige service die uw evenementthema complimenteert, heeft u het cateringaspect van uw evenement. ”

Dit alles wordt uitgevoerd in ons bedrijf met een van onze Event Service Coordinators. Het is hun taak om de visie en belofte die we hebben gedaan, waar te nemen, de logistiek op te zetten en te communiceren met onze medewerkers en evenementen. Het is een grote verantwoordelijkheid en moet worden gedaan zonder dat u of uw gasten zich ooit bewust zijn van wat er achter de schermen gebeurt. Uiteindelijk is dat een teken van uitstekende service.

Persoonlijke verwijzingen, zoekopdrachten op internet, klantrecensies zijn allemaal manieren om een ​​bruiloftscater te zoeken. Uiteindelijk kiest een cateraar ook voor een relatie. U wilt iemand die echt naar u kan luisteren, met uw budget werkt en helpt bij het creëren van uw visie.

Bezorgd over uw budget?

Probeer een geldfonds op te zetten via een service. U kunt eenvoudig een cateringfonds opzetten waar uw gasten aan kunnen bijdragen als registeralternatief. Neem contact met ons op!

Klik hier voor info: De Pakistaanse keuken van Friesland